Viherpaja

Varsinainen kasvikeidas Vantaalla – Viherpaja!

Harvoin sitä yllättyy niin kokonaisvaltaisesti – ja tämä siis positiivisesti – kuin ensivisiitilläni Viherpajaan, Myymälä sijaitsee Tuusulantien varrella osoitteessa Meiramitie 1, Vantaa. Olin kuullut heidän japanilaisesta puutarhastaan, ja päätin lähteä ystävättäreni kanssa tutustumaan myymälään sunnuntaiaamuna.

Edes sisäänkäynnillä ei saanut täyttä kuvaa myymälän koosta. Sisältä löytyi kuitenkin useita halleja täynnä todella monipuolisesti kasveja niin sisä- kuin ulkotiloihinkin. Eri lajikkeitten värivalikoima oli huikea, ja hintataso mielestäni kohtuullinen.

Japanilainen puutarha oli nähtävyys sinällään, vaikka muutama päivä vielä meneekin, ennen kuin kirsikkapuut kukkivat. Veikkaisin, että ensi viikonloppuna kannattaa vierailla, jos mahdollista!

Viherpaja ilmoittaa Facebook sivuillaan, milloin aina uudet kuormat tulevat, ja mitä ne sisältävät. Osa tuotteista myydään jo suoraan kuormasta, loputkin asettuvat paikoilleen seuraavan päivän aikana. Seuraava kuorma taitaakin olla tulossa 28.4., joten kannattaa olla kuulolla!

Myymälä ei missään nimessä ole moderni ja huoliteltu, mutta erittäin persoonallinen ja rakkaus kasveihin huokuu kaikkialta.

Alla muutama kuva, jotka eivät todellakaan anna koko kuvaa liikkeen valikoimista, mutta jonkinlaista osviittaa kuitenkin. Kannattaa vierailla!

Viherpaja Facebookissa

****

Viherpaja Garden Center in Vantaa, highly recommended!

 

Copyright © 2021 VISUELLI · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2021 · Peony on Genesis Framework · WordPress · Log in