Valokuvaus- ja stailaustyöpaja Lontoossa

Olen jo pitkään ollut Englannissa asuvan valokuvaaja ja stylisti Carole Poirotin suuri fani.

Kun viime syksynä avautui mahdollisuus osallistua hänen työpajaansa Lontoossa, ilmottauduin ja tein  matkajärjestelyt välittömästi. Tätä tilaisuutta ei kertakaikkiaan voinut jättää hyödyntämättä.

Päivän kestävä työpaja järjestettiin itä-Lontoossa Clapham Studioilla, ja osallistujia noin kymmenkunta. Minua ja erästä saksalaista lukuunottamatta muut osallistujat olivat eri puolilta Englantia, ja yhtä innoissaan Carolesta kuin minäkin. Aamukahvin ja croissantin jälkeen kävimme läpi valokuvausta ja kamerasäätöjä, ja elämäni ensimmäistä kertaa käytin järjestelmäkameraani manuaalimoodissa. Harjoittelimme oppimaamme Carolen opastuksella ja seuraavaan kahteen harjoitukseen otettiin mukaan stailaus.

Carole oli valmistanut kurssillemme porkkanakakun, jonka hän sitten stailasi meille valokuvattavaksi still life kuvaksi. Tämän jälkeen Carolen laajasta valikoimasta erilaisia propseja, piti meidän stailata oma versiomme still life kuvasta. Carolen opastus oli kullanarvoista, ja todella inspiroivaa.

Iltapäivällä jatkoimme toisen tehtävän parissa. Aamupäivän vaaleateemaisen työn vastapainoksi piti tehdä tummasävyinen, ylhäältäpäin kuvattava flat lay asetelma.

Lounaaksi nautimme Carolen valmistaman lounaan, ja pienet ihanat lahjapussukat. Päivä oli todella innostava, ja tavoitteena on ensi kesänä kehittyä todella etenkin stailauspuolella. Oli myös antoisaa tutustua muihin kurssilaisiin ja huomata välitöntä kehittymistä harjoitusten yhteydessä. Upea päivä!

***

Photography and styling workshop by Carole Poirot in London.

Copyright © 2021 VISUELLI · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2021 · Peony on Genesis Framework · WordPress · Log in