Kukkia ja kakkua

Nyt alkuvuonna on järjestetty monta upeaa valokuvaus- ja stailausworkshoppia, joihin en aikatauluhaasteiden vuoksi ole päässyt osallistumaan. Onneksi minulla on useita lahjakkaita ja luovia valokuvaajaystäviä, joiden kanssa päätimme yhdessä järjestää stailatun kukka- ja ruokakuvauksen ryhmämme jäsenen studiolla Katajanokalla.

Iloksemme ryhmäämme kuului myös ruokabloggaaja Mari, Ruokamielellä -blogista, joka loihti meille aivan upean kakun kuvaukseen. Kakun resepti ilmestyy piakkoin hänen blogiinsa, joten kannattaa käydä kurkkaamassa tätä ja muitakin Marin reseptejä. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan, kakku ei ollut ainoastaan kaunis, vaan myös todella herkullinen!

Täydellisen kukka-asetelman kuvaukseen teki Katri Flowr sta, mikä upea värimaailma ja sommittelu!

Toimme mukanamme omat astiat ja somisteet, ja vietimme todella intensiivisen päivän kuvaten eri elementtejä ja niitä sommitellen. Kaikki kuvat kuvasimme luonnonvalossa, auringon paistaessa juuri sopivasti studioomme läpi päivän. Miten rentouttavaa olikaan olla samanhenkisessä seurassa, joka jaksaa valokuvata ja puhua valokuvaamisesta koko päivän.

Tässä kuvia workshopista, toivottavasti iloinen ja luova tunnelma välittyy kuvista. Tuhannet kiitokset Mari, Ruska, Senja, Johanna ja Tiina!

***

Styled flower and food photography workshop with my lovely photographer friends.

 

Cake by Mari Raahenmaa Ruokamielellä -blog

Flower arrangement by  Katri  @Flowr

 

Copyright © 2021 VISUELLI · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2021 · Peony on Genesis Framework · WordPress · Log in